International Kale Cookbook

Kale is grown and consumed everywhere in the world. This fact calls for a cookbook that does honor to the culinary diversity of this vegetable. The result: 50 recipes from 27 countries. Collected by a resident of Bremen.

Artikelnummer
3197
16,90 €

Global Player: Kale and Bremen

Kale is grown and consumed everywhere in the world. This fact calls for a cookbook that does honor to the culinary diversity of this vegetable. The result: 50 recipes from 27 countries. Collected by a resident of Bremen.

This delicious vegetable with an ›immigrant background‹ is eaten in soups, stews, salads, pesto, as sandwich spreads, as a side dish for fish, meat, and sausages, as well as with vegetarian dishes. Enhanced with a myriad of exotic ingredients, presented with easy to follow recipes, richly illustrated with attractive aquarelles – this book is truly a culinary trip around the world.

Unique feature: Each recipe is presented in English as well as in its original language and respective script.

Enjoy your meal!

Weitere Informationen
Untertitel 50 recipes from 27 countries
Artikelnummer 3197
Bindung Softcover
Seitenanzahl 108
Autor Henning Lühr, Dr. Elizabeth Valentine-Thon (translator)
Ausgabe 1. Edition
E-Book Nein
ISBN 9783956511974
Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:International Kale Cookbook

Lieferbedingungen

Auch alle von anderen Verlagen und Buchhandlungen angebotenen Bücher, Ordner, CD-ROM und Fachzeitschriften liefert der BuchKellner: mit Rechnung, zu den gleichen Bedingungen: 14 Tage Widerrufsrecht, versandkostenfrei für Privatpersonen.

Bei Bestellungen vor 12.00 Uhr erfolgt der Versand vorrätiger Bücher noch am selben Tag.

Bei nicht vorrätigen Büchern kann die Lieferzeit bis zu zwei Wochen betragen (abhängig von dem herausgebenden Verlag).